DEBORAH FAVORITI

Oni koji nisu čuli za Deborah brend, a verujem da je takvih veoma malo, su uskraćeni za neverovatan kvalitet proizvoda. Ono što se meni i...


Oni koji nisu čuli za Deborah brend, a verujem da je takvih veoma malo, su uskraćeni za neverovatan kvalitet proizvoda. Ono što se meni izdvojilo kao najbolje iz njihovog PR paketa su tri proizvoda o kojima ćete čitati u nastavku.


Prvi i neprikosnoveni je pravo otkrovenje za mene. Ovaj mat tečni karmin ima sve što želim od jednog karmina. Savršenu teksturu, koja se brzo suši, potpunu pigmentaciju koja pokriva u jednom sloju i ono što je meni najvažnije je osećaj na usnama, koji nimalo nije težak. Ako na to dodamo njegovu postojanost i nijansu kojoj sam se toliko obradovala, ne znam šta bih više poželela od jednog karmina! Ako bi trebalo da ocenim ocenom od 1 do 10, dobio bi čistu desetku!Sledeći je dress me perfect tečni puder, koji sam jedva docekala da probam. Kada sam ga dobila, bio je dosta tamniji od mog tadašnjeg tena, ali je zato sada pun pogodak. Laganije je teksture pa samim tim ima i manju pokrivnu moć. Ima tu dewy završnicu što ja obožavam, naročito za letnje dane. Pošto je prošao test neuvlačenja u sitne linijice na mojoj suvoj koži, koristim ga bukvalno pri svakom šminkanju. Masnije delove, što je u mom slučaju nos setujem i ne mrda nekoliko sati.Treći proizvod koji se izdvojio kao favorit je perfect smokey paleta senki, koja je savršena za svaki dan jer ima te zemljane nijanse koje svaka žena treba da ima u svojoj kolekciji. Sve su mat što je veoma retko kod paleta ovog tipa. Sadrži i tranzicione i nijanse za kapak ali i tamnije za intenziviranje look-a. Sve u svemu jedna TO GO paleta, koja ima prednost i zbog toga što je mala i kompaktna pa je možete nositi svugde sa sobom. 
Do sledečeg čitanja...

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images