NiVEA MIX ME LINIJA

Nivea nas uvek iznenadi svojim novim idejama i dizajnom, sto je slucaj i ovog puta sa mix me linijom proizvoda. U pitanju su kreme za tel...


Nivea nas uvek iznenadi svojim novim idejama i dizajnom, sto je slucaj i ovog puta sa mix me linijom proizvoda. U pitanju su kreme za telo, lice i ruke, koje se miksaju po ukusu i potrebi, medjusobno. Moram priznati da mi u pocetku nije bila jasna sama zamisao ali me je sam miria totalno razuverio. Dolaze u tri boje od kojih svaka ima svoj vajb. Zelena- zuta- i roze-. Svaka za sebe mirise lepo, ali se mesanjem stvori idealna mera za svakoga od nas.


Krenucemo od pakovanja, koja se mogu naci kako vec napomenusmo u tri varijante, tj.boje. Pored ove novine, nema razlike u odnosu na kreme na koje smo navikli da vidjamo kada je nivea u pitanju.


Sto se teksture tice, to je zapravo stara dobra nivea soft, koja je poznata kao voljena ljudima sa masnom kozom, jer ne ostavlja masan trag na kozi. Iako moja nije takva, obozavam je jer mi daje osecaj dubinskog hidriranja a i odlicna je za pocetak svakog sminkanja.Roze (charming) varijanta ima miris za koji sam nekoliko dana pokusavala da se setim na sta me podseca. A to je miris papirica koje smo sakupljale i razmenjivale kao male sa drugaricama, sigurna sam da znate ma sta mislim. Ovaj miris je zapravo trebao da ima miris sumskog voca, ali eto, moja prva asocijacija je preovladala.
Zuta (exotic) kako joj i samo ime kaze, priziva tu egzotiku, koje smo svi zeljni, a najvise leti, koje je samo kalendarski ovih dana tu.

Zelena (oasis) je jos pogodnija za letnje dane, jer daje tu svezinu mirisa limuna i mente.

Kada bi me pitali da odaberem jednu, ne bih se mogla opredeliti, a i sto bih kada je nivea rekla mix me?
You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images