AFRODITA MARMELADA ZA BRONZANI TEN

  Ok. Ovo je ozbiljno, ono što na slikama vidite, zove se marmelada, šta smo svi navikli da koristimo u ishrani. Ali,to nije slučaj sa ov...


  Ok. Ovo je ozbiljno, ono što na slikama vidite, zove se marmelada, šta smo svi navikli da koristimo u ishrani. Ali,to nije slučaj sa ovom. Miris ove marmelade je TOLIKO primamljiv, da se stvarno plašim da ću je pojesti. Ovo je jedan od onih slučajeva kada mi je žao što slika ne prenosi miris.


Slatke note pametno kombinovanih sastojaka čine ovaj proizvod jedinstvenim na našem tržistu. I iskreno mislim da ću od ovog leta afroditine proizvode za sunčanje koristiti svakog narednog.  Pakovanje je veoma zanimljivo i sadrži 200 grama proizvoda sto se ne bi reklo dok ne pogledate dobro, jer deluje mnogo vece.Cena tropical marmelade je negde oko 1000 dinara. Sama tekstura je veoma gusta, sto i ne čudi, jer je jedan od glavnih sastojaka kakao maslac. Ali i pored gustine, proizvod se veoma lako nanosi i stapa sa kožom. Takođe, boja koju marmelada ima daje neki placebo efekat da instant boji kožu što do sada nisam imala prilike da iskusim. 
Jedina stvar koja mi se ne dopada je to što ima zaštitni faktor 10, ali budući da je ona namenjena za dobijanje one lepe bronzane boje kada već potamnimo, shvatam zašto je to tako. Iako bih se ja njom mazala od jutra do mraka, svakog dana.
Mislim da možete naslutiti moju oduševljenost ovim proizvodom i iz toga što sam i outfit (kupaći) prilagodila upravo njoj, mojoj novij opsesiji. 
Probajte, postace i vasa.
You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images