MOYA DROGERIJA REVIEW

    Prvi puder koji sam ikada koristila jeste impala, koji izmedju ostalog mozete naci u radnjama moya drogerija. Ali necemo danas ...


  
 Prvi puder koji sam ikada koristila jeste impala, koji izmedju ostalog mozete naci u radnjama moya drogerija. Ali necemo danas o njemu jer sam na NBF-u 2 dobila jedan drugi proizvod od ovog brenda. Pored nemacke impale, oni su distributeri hypoallergenic- a  i bell- a. Moram priznati da se sa poslednja dva pomenuta nisam do sada susretala, dok sam veliki fan impalinih olovki za usne. A od kako sam na dobila njihovu silky mat olovku-karmin, vise nema sumnji da su jedan od najboljih drogerijskih povoljnijih  brendova. Tekstura ovog karmina je kremasta, ali se vrlo brzo osusi i postaje mat, sto se iz naziva i moze zakljuciti ali me je dosta iznenadilo, jer se do sada nisam susretala sa takvim proizvodom. Boja je takodje pun pogodak. Moja omiljena mesasta nijansa. 
    Od brenda bell do mene je stigao puder u kamenu, koji se pokazao odlicnim za setovanje. Narocito predela ispod ociju, sto je vrlo tesko naci, ukoliko vam je koza u tom predelu suva, sto je kod mene slucaj. Nijansu su takodje uboli, pa ga koristim gotovo svaki dan.
    A od hypoallergenica sam dobila set za obrve za koji sam u pocetku bila vrlo skepticna, iskljucivo zbog boje, koja mi je u pakovanju delovala dosta hladno. Ali sam se prevarila, jer se na obrvama transformise i stopi sa mojom bojom. Pored dve nijanse koje su odlicne za nijansiranje i doziranje za kraj i pocetak obrve, tu je i vosak koji fiksira. Moze se nadograditi tako da mozete postici i prirodniji look ali i malo jaci.
You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images