Nivea micellAIR Expert / prvi utisci

Nivea je jedan od vodećih brendova na srpskoj ali i evropskoj skin care sceni. Gotovo da nema osobe koja nije probala makar jedan ...Nivea je jedan od vodećih brendova na srpskoj ali i evropskoj skin care sceni. Gotovo da nema osobe koja nije probala makar jedan njihov proizvod. Kao clan NBF-a imam mogućnost da stalno isprobavam nove stvari od njih i moram priznati da mi retko nešto njihovo ne odgovara. Ovoga puta smo dobile celu novu micellAIR Expert liniju, što uključuje klasičnu micelarnu vodu od 400 ml, njenu mlađu sestru za skidanje šminke sa očiju koja odlično služi za putovanje i micelarne maramice. Sve su u karakterističnoj crnoj ambalaži koja vam je sigurno negde privukle paznju. Ne sadrže alkohol što je meni jako važno jer mi je koža suva i osetljiva. Kako je na ambalaži i naznačeno 0%. 

Mala micelarna mi je favorit. Zapravo se ne razlikuje mnogo od velike, ali kako sam stalno u pokretu, i u koferima, potrebna mi je ušteda prostora što je uz pomoc nje veoma izvodljivo. To što je namenjena za skidanje šminke sa određene regije ne znači da se striktno mora tako upotrebljavati, ja sam poznata kao neko ko se zalaže za multifunkcionalnost proizvoda.Velika flaša mi stoji kod kuće i trošimo je svi porodično.


Ono što mi se najmanje dopalo su maramice, najviše zbog prejakog mirisa koji me podseća na neki muški parfem koji mi nije baš drag. Pored toga mi isušuje područje oko očiju dok skidam šminku, naročito maskaru. Dobra strana maramica je to što su još praktičnije od male micelarne. Ne trebaju vam tuferi i zauzimaju baš malo prostora.
Sve u svemu imate moju preporuku za ovu liniju, naročito ako imate masniju kožu.You Might Also Like

1 comments

  1. Ja ovu Niveinu liniju obozavam, malopre sam otkrila tvoj blog i odusevila se, zaista je zanimljiv♥
    http://vasvodickrozsvet.blogspot.com/2018/06/grcka-ostrva-koje-morate-posetiti.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Flickr Images