MANZARA FASHION

Da li ste č uli za sajt Manzara , koji nudi mnoštvo kategorija garderobe i obuće na jednom mestu? Ukoliko niste, onda ste na pravom mestu, j...

Da li ste čuli za sajt Manzara, koji nudi mnoštvo kategorija garderobe i obuće na jednom mestu? Ukoliko niste, onda ste na pravom mestu, jer ćete se u nastavku teksta upoznati sa njohovom ponudom i poslovanjem. 
Manzara fashion je hrvatski sajt, na kojem se bukvalno možete obući od glave do pete. Kategorije koji oni nude su:
- obuća
-haljine
-kupaći kostimi
-majice
-jakne
-pantalone
-helanke
-džemperi
-žensko rublje
-torbice
-modni dodaci
-muška odeća
-plus size
-kostimi za maskenbal
U svakoj od njih mozete pronaći i potkategorije zarad preciznije pretrage.
Ona koja je meni najviše okupirala pažnju na sajtu je kategorija haljine, koja nudi različite modele za različite prilike. Od onih casual do svečanijih i elegantnijih.
U ovoj kategoriji možete izabrati: svečane haljine, različitih modela, dužina i boja. Svako moze naći ono sto mu se svidja i odgovara gradji i visini. Zatim su tu mini haljine, kombinezoni, elegantne haljine, haljine 2017, maturske haljine. Posto dolazi sezona matura a i blizi nam se leto, eto ideje gde možete sebi izabrati savršenu haljinu za sebe. Ali kao što već znate ja sam uvek više za nešto opuštenije varijante pa sam se najvise zadržala tragajuci za jednom takvom, i uspela sam. Bila sam na teškim mukama odabrati samo jednu, ali sam se na kraju odlučila za ovu.


Savršena je, je l da?

Što se samog uredjenja sajta tiče, veoma je pregledan i jasan, tako da nećete imati problema sa snalaženjem na njemu. Pored kategorija garderobe i obuće imate i mesto na kome možete izabrati okvir cene u kome želite da se krećete, kao i odrednice "novo" i "akcija". 
Dostava je besplatna a rok isporuke je od 1 do 3 dana, sem ako nije posebno naznačeno drugacije. Dok je rok za vraćanje robe u slučaju nezadovoljstva 14 dana.
U ovo moderno doba, kada često posežemo za online kupovinom, dobro je imati nešto ovakvo u okolini. S obzirom na to da na isporuke pojedinih sajtova čekamo i po mesec dana, ovo je sjajan izbor, jer je čekanje paketa skraćeno na minimum. Za sve informacije tu vam je i njihov mejl info@manzara.hr, kao i broj telefona +385 051/215-714.
Manzara sajt je za mene veliko otkriće, do kog sam slučajno došla, ali bas u pravo vreme kada su nam svima potrebne haljine za leto, kojih je na ovom sajtu pregrst. Samo još da odaberem torbice u koje cu spakovati i spremna sam za put ka moru. U nastavku možete videti neke od proizvoda koji su meni privukli pažnju. Možda medju njima bude i vaših favorita.
Uzivajte!
You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images