Nivea pene za kupanje - novo na trzistu

    Pena za kupanje? Nešto vam je tu čudno? Verujte i nama je bilo, sve dok se prvi put nismo njom okupali i zaljubili se u njen božans...


   Pena za kupanje? Nešto vam je tu čudno? Verujte i nama je bilo, sve dok se prvi put nismo njom okupali i zaljubili se u njen božanstven miris i slatku teksturu. Pena za kupanje je svakako nešto novo u našoj rutini tuširanja ali i svakako jedan od obaveznih koraka. Koža vam posle nje miriše na najlepše mirise leta, koji se rečima ne mogu preneti. Ovo nije fraza, stvarno nismo pronašli nešto slično čime bi uporedili miris i preneli ga vama. Zato ćete nam verovati na reč i priuštiti sebi jedan od tri mirisa, koliko ih ima u ponudi. 
Naš favorit Lemon Moringa, za koji smo na prvu bili malo skeptični, jer nismo neki fanovi citrusnih mirisa kada su preparati za telo u pitanju. Ali ta skepsa je još više uticala na naše oduševljenje ovim proizvodom. Obično recenzije započinjemo opisom pakovanja, koji je ovuom slučaju sa trona skinuo već pomenuti miris lemon maringa, ali ono što vam možemo reći da je proizvod od 200ml "spakovan" u bočicu, za koju bi mogli da se zakunete da je dezodorans. Penu je pre upotrene, kao i svaku drugu potrebno promućkati, pored pomenutog favorita u poudi su i klasičan nivea miris- cream care i raspbbery rhubarb. 
Pa šta čekate trk po onaj koji vam se najviše svidi. 

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images