REVIEW - EUCERIN pH5 ULJE I LOSION ZA TELO

    U mojoj rutini suve kože, od skoro je na prvo mesto izbio jedan proizvod koji me nikad pre nije privukao da ga kupim. Ali smo ov...
   U mojoj rutini suve kože, od skoro je na prvo mesto izbio jedan proizvod koji me nikad pre nije privukao da ga kupim. Ali smo ovaj, kao i još nekoliko drugih proizvoda dobili od Eucerina, tako da je bilo neizbežno probati ga. Kao i uvek, krenuću od pakovanja, koje je svojstveno Eucerinu. Jednostavna, plastična ambalaža od 200ml, sa crvenim poklopcem  i jasno naznačenim onog što se unutra nalazi. Unutra se u jednoj od ove dve nalazi ulje za tuširanje, dok se u drugoj nalazi losion za telo. Oba proizvoda sadrže pH5 enzimsku zaštitu, koja aktivira prirodne odbrambene mehanizme u koži. 

   Kako se ova zima ne da, pa joj treba malo vremena da ode, i dalje nam je potrebna malo jača nega kože, naročito ako imate onu sličnu mojoj. 

   Što se mirisa tiče, veoma je blag, što mi iz nekog razloga uliva poverenje, jer parfem ume da iritira kožu. Ako na sve rečeno dodamo da je bez parabena, ovaj proizvod je sve što mi treba.
   Posle korišćenja ova dva proizvoda, koža je mekana i glatka na dodir, hidrirana i nahranjena. Cena ulja je oko 700 dinara, dok je losion oko 900 dinara, što ih stavlja na stranu skupljih u drogerijama, mada ih možete naći i u apotekama. Budući da se radi o dobro poznatom i dermatološki ispitanom brendu, koji je godinama na našoj beauty sceni među vodećim markama, ova cena je opravdana. Pored toga, vidljivi rezultati su još jedan razlog da ovi proizvodi budu vaš must have proizvod za negu kože.


You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images