COUPLE OUTFITS- KARIRANO+KARIRANO

  Mi svakako nismo "morning persons", ali kada je dan ovako lep, šteta je ne iskoristiti jutarnje svetlo, kako bi fotke bile š...


  Mi svakako nismo "morning persons", ali kada je dan ovako lep, šteta je ne iskoristiti jutarnje svetlo, kako bi fotke bile što bolje. Budući da nas je vreme poslužilo, naši outfiti su više prolećni, nego zimski, baš u skladu sa neobičnim temperaturama u januaru. U današnjem postu sa vama delimo odevne kombinacije sa novim stvarčicama sa sajtova zaful, rosegal i gamiss, koji su naši novi saradnici sto se odeće i accessorise-a tiče.   I ovaj post odiše vintage vajbom, tako da za ljubitelje istog, ovo je prava poslastica.

  Ova grey houndstooth haljina je pravi hit sezone, tako da sam je se dočepala čim pre. A i model je neodoljiv, tako da u jednoj haljini imam sve što volim.


 
    Dok je ovaj sivi duks Milošev favorit, najpre zbog udobnosti i kvaliteta materijala, ali i zbog samog modela, koji je vrlo svojstven njemu. On je ljubitelj urbanih komada smirenijih tonova, ali ume i da iznenadi nekim iskorakom, pa me često zaprepasti kada mi pokaže neku ljubičastu jaknu ili duksericu, koja mu je zapala za oko. I duks i haljina su sa zafula, i oba još uvek na sniženju, tako da ih možete kupiti po vrlo povoljnim cenama. Takođe, još danas imate free shipping na sve porudžbine, dok je inače on besplatan preko 30$.  Mukotrpan rad valja zaliti dobrom kafom, a budući da nam je ovo bila i prva jutarnja, morala se ovekoveciti jos jednim škljocanjem aparata. 
  Do sledećeg čitanja...


Dress, hoodie- ZAFUL
Coat- ROSEGAL

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images