SNOWY COUPLE OUTFITS

  Možda zvuči detinjasti i neozbiljno, ali mi smo oni za koje zima znači sneg. Ne možete zamisliti naše razočarenje zbog praznika prov...
  Možda zvuči detinjasti i neozbiljno, ali mi smo oni za koje zima znači sneg. Ne možete zamisliti naše razočarenje zbog praznika provedenih bez snega i hladnoće. To se prosto ne može ni nazvati praznikom. Prolećnom temperaturom smo dočekali godinu, ali srećom, ubrzo se zabelela naša lepa zemlja, te smo mi odlučili da to ovekovečimo, čime drugim nego jednim snežnim shootingom. Priznaćete da priroda mnogo lepše izgleda okićena belilom, nego li onako ogoljena. Prosto je priroda sama uredila da taj ružan prizor uredi ovim najlepšm ukrasom zime. 
  Eh... Dosta o snegu, da pređemo na konkretnije stvari. Budući da smo imali u planu ovo slikanje, pre ovih hladnih dana, outfiti su nam malo neprimereni za ovako hladno vreme, naročito ovaj ženski deo, ali uposnost je naše drugo ime, a i pristigli su novi komadi koji se moraju uslikati. Da zanemarimo promrzline zadobijene tokom sliakanja, dobra stara kaže:"Sve za dobru sliku". I eto, pred vama je galerija najvećeg smrza ikada, zabeleženog našom skromnom kamerom.
            

  Primetićete da je u međuvremenu, između dva poziranja, počeo ozbiljan sneg, što je dodatno uticalo na lepotu slika, ali i otežanih uslova rada, ali entuzijazam ne jenjava, pa se slikanje mora nastaviti.
  Što se najnovijih komada odeće tiče, oni su pristigli sa zafula i rosegala, u vidu ove upadljive beretke, radio torbe i muškog džempera. Na njihovima sajtovima je veliko sniženje povodom Dana zaljubljenih iliti famoznog Valentine's Day-a. Pogledajte, sigurno ćete naći nešto za sebe, po povoljnim cenama. Definitivno je ova torba naslednica moje bivše omiljene u obliku kamere, koju možete videti ovde, takođe sa zafula. Dok je beretka sa gore pomenutog rosegala.

             

  Ako vas zanima ova muška kapa, ona je iz new yorkera, verovatno je i dalje imaju u ponudi, jer je totalna klasika, koja ne izlazi iz mode.
  Crno bele pantalone za koje nas mnogi pitaju na instagramu, su iz omiljenog H&M-a, bile su poslednje i morale su biti moje. Poslužile su mi za jednu svečanu priliku, ali kao što vidite, vrlo se lako kombinuju a pritom su veoma efektne. 


         
 
                  

   Nadamo se da smo vam bar malo preneli naše raspoloženje i da ste uživali u postu. Do sledećeg čitanja, stay tuned!

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images