REVIEW- ingrid cosmetics (K&P)

  Prošlo je neko vreme od našeg divnog okupljanja povodom naissusbloggerfair-a, ali sam vam ostala dužna sadržaja još nekoliko paket...



  Prošlo je neko vreme od našeg divnog okupljanja povodom naissusbloggerfair-a, ali sam vam ostala dužna sadržaja još nekoliko paketića. Tako da je danas pred vama jedan post o veoma povoljnom poljskom brendu. U pitanju je ingrid kozmetika, koju smo dobile sa sajta Kozmetika i parfemi. Sadrže širok spektar proizvoda, od kojih sam ja neke probala i pre ovog paketića. Kao sto ste mogli da vidite u prethodnom postu, njihova baza za senku se našla na mojoj listi favorita. Ovog puta vas upoznajem sa njohovom mattifiyng and anti-Redness podlogom za lice, mat tečnim karminom i gelom za oblikovanje obrva (maskarom).

  Počeću od onoga sto mi se najviše dopalo a to je baza za lice. Kao što joj samo ime kaže, služi za ublažavanje crvenila na koži. Kombinacija je makeup baze i korektora, što jako volim kod proizvoda, kada imaju multifunkcionalnu namenu. Nanosi se između hidratantne kreme i pudera. Ono sto sam ja primetila je da ima veću učinak kada je u pitanju otklanjanje crvenila nego matiranje. Nova generacija elastomera i silikona omogućava jednostavno nanošenje podloge za šminku, kako stoji na njihovom sajtu. Pa je to ujedno objašnjenje kakve je teksture sam proizvod.







  Kod ovog mat tečnog karmina me oduševilo to što je poptuno.lagan na usnama, gotovo da se ne oseća, što je veoma retko za karmine tog tipa. Brzo se suši, ali je za punu boju potrebno dva sloja. Dakle, namažete jedan, pustite da se osuši pa nanesete novi sloj. Što se same nijanse tiče, to je neka nude ljubicasta nijansa, sa sivim podtonom, pa je ne bih preporučila nekome ko ima topao podton kože ili tamniji ten. Kako ja zimi imam ten duha, meni savršeno odgovara u ovo vreme.






 Maskaru još nisam stigla da probam, ali sam čula.lepe stvari o njoj. Moja je u nijansi 2, što mi svakako ne odgovara jer sam crnka, ali budući da ovakve proizvode koristim samo za fiksiranje obrva, poslužiće za tu svrhu, jer boja neće doći do izražaja zbog prethodno popunjenih obrva odgovarajućom bojom. A ako ni to ne "upali", koristiću je na klijentima.




Da li ste vi probali nešto od ovog brenda?

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images