NEGA KOŽE- MUST HAVE

  Da li ste čuli za termalnu, ili pak grozđanu vodu? Verujem da su takvi retki. Ovi proizvodi, namenjeni su pre svega nezi i hidriranju ...


  Da li ste čuli za termalnu, ili pak grozđanu vodu? Verujem da su takvi retki. Ovi proizvodi, namenjeni su pre svega nezi i hidriranju kože tokom dana. One sa kojima ću vas danas upoznati su uriage termalna i caudalie groždjana voda.

  Uriage termalna voda u sebi sadrži visok procenat minerala, sto pogoduje svim tipovima koze, a naročito osetljivoj, kao sto je moja. Kako stoji na deklaraciji, ukoliko se koristi intenzivno može pomoci čak i pri lečenju dermatoloških oboljenja. Nanosi se na prethodno očišćenu kožu, tako što se naprska po licu i ostavi da koža upije sve njene blagodeti. 
  Ono što moje iskustvo u korišćenju ove termalne vode govori, jeste da stvarno deluje. Posle nanošenja, koža vam je hidrirana, omekšana i glatka na dodir. Obično je upotrebljavam pre šminkanja i uveče kada očistim lice i uradim piling. Idealna je za ove zimske dane, kada je koža suvlja nego inače.  Što se grožđane vode tiče, nastaje cedjenjem organskog groždja tokom berbe. Malo neobično zvuči, jer se obično groždje koristi u prehrambenoj industriji. Ali sve što je iz prirode, a budući da je ova voda 100% prirodna i bez konzervansa, mora biti dobro kako za naše unutrašnje, tako i za nas najveći organ, a to je koža. A budući da se radi o najosetljivijoj regiji tela, za kožu lica želimo samo najbolje.

  Verovatno je svima jasno da je nega najbitnija, pa tek onda sve ostalo. Ali da naglasim još jednom da je neophodno negovati, hidrirati, čuvati svoju kožu, da se u poznijem dobu ne bi kajali ako to nismo činili. I ne samo to, ko ne želi blistavu kožu svakog dana, na kojoj svaki proizvod koji nanesete savršeno legne. Samom negom, utičemo i na izgled same šminke koju svi toliko volimo. A to ne dolazi na brzinu, već svakodnevnom brigom o njoj. A od kako sam dobila ove dve vode za negu lica na naissusfairbloggeru, ne prestajem da ih koristim, jer su mi mnogo pomogle u popravljanju stanja mog lica, koje je, kako sam već naglasila, suvo i osetljivo.
 Do sledećeg čitanja!

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images