LOVE FOOD

  Verujemo da svi već znate da smo fascnirani kako spremanjem tako i degustacijom hrane. Stalno isprobavamo nove recepte, i radujemo s...


  Verujemo da svi već znate da smo fascnirani kako spremanjem tako i degustacijom hrane. Stalno isprobavamo nove recepte, i radujemo se krajnjem rezultatu. Obično dodje do rasprave oko toga da li će se spremati nešto slano ili pak slatko. Da li će čokolada ili vanila biti glavni sastojak. Ovog puta smo našli savršen kombo, koji ćete gledati u narednom postu. U ovom vas dočekujemo slikama samog pripremanja deserta, koji će vas staviti bez teksta. 
  Volimo da provodimo vreme u kuhinji, to nas ispunjava i čini srećnim. A ako imamo goste za koje sve to srčano spremamo, onda je užitak još veći, ali odgovornost i trud na još višem nivou. Traženje novih recepata, isprobavanje egzotičnih namirnica, iščekivanje krajnjeg rezultata je naš kardio! 
  A kada na red dodje naša druga strast, samo fotografisanje hrane, ili kao u ovom slučaju samog postupka i zabave tokom spremanja istog, onda našoj radosti nema kraja. 
  Na slikama, koje sa vama delimo, možete pronaći glavni sastojak deserta koji vas čeka uskoro na blogu. Malih je dimenzija, ali do sledećeg posta, ako se dobro potrudite, možete rešiti zagonetku!  Malo smo kuvali, malo mesili, a najviše se smejali, zabavljali i brašnjavali! Uživajte u slikama, makar upola koliko mi u spremanju ove poslastice, bićemo polaskani. 

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images