LABELLINO NOVITETI

    Novi labellino mirisi su konačno stigli. Sigurna sam da ste već ščepali neki od ovih malaca, ali ako niste, šta cekate? Sada ...

   


Novi labellino mirisi su konačno stigli. Sigurna sam da ste već ščepali neki od ovih malaca, ali ako niste, šta cekate? Sada je pravo vreme za to, jer su na tržiste stigla tri nova inovativna mirisa. Moj favorit vanilla cakepop, zatim kokosova voda/aloe vera i borovnica/trešnjin cvet. Ako ste zaboravili koja su to dva prvenca, možete se podsetiti ovde. Kao i prva dva, noviteti stižu u ovom preslatkom pakovanju. Njihova formula sa ši puterom je idealna za ove zimske dane budući da pruža zaštitu od isušivanja i dubinski neguje ovu osetljivu regiju.
Poćićemo naravno od mog omiljenog. Kao što sam već spomenula to je vanilla cakepop. I kao sto sam naziv kaže ima očaravajući miris ovog slatkog začina ali i notu cakepopa (popularnih američkih kolačica u obliku lizalice). Ako vam se jede neki slatkiš a pazite na liniju, samo nanesite ovaj labellino na usne, i problem je rešen. :)


Miris kokosove vode i aloe vera osvojiće srca zaljubljenika u mediteran. Fantastičan miris asocira na egzotiku i vodi u toplije krajeve. Gotovo identična boja pakovanja će vas možda zbuniti da pomislite sa se radi o labellinu sa mirisom mente, ali ce vas aroma demantovati, jer se radi upravo o totalnoj suprotnosti od mirisa mente.


 


                             

Što se borovnice i trešnjinog cveta tiče, on je za ljubitelje tih svežih, voćkastih nota, što ja svakako nisam kada su recimo parfemi u pitanju, ali za ovakav proizvod mi svakako paše. On će sačekati leto za korišćenje jer mi tada prijaju ovakvi mirisi.

 
Nadam se da sam vam svojom pričom dočarala nove mirise i ujedno pomogla da odaberete onaj koji vam najviše odgovara. Zato trk do prve parfimerije po svoj novi labellino!

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images