REVIEW- INGLOT

Da li vi imate svoj omiljeni ajlajner? Ja ga konačno imam! I to zahvaljujući inglotu, koji je bio jedan od sponzora koji su podrzali nai...


Da li vi imate svoj omiljeni ajlajner? Ja ga konačno imam! I to zahvaljujući inglotu, koji je bio jedan od sponzora koji su podrzali naissusfairblogger. Pored ovog kultnog proizvoda, u paketiću smo dobile i HD lip tint matte  i AMC olovku za usne. Ni ova dva proizvoda ne zaostaju po kvalitetu za amc gel ajlajnerom, ali moje oduševljenje njime je ipak najveće. Pa da krenemo od njega.
Sto se samog pakovanja tice, dolazi u klasičnom izdanju za ajlajner ovog tipa. Okrugla kutijica koja u sebi sadrzi 5.5 grama proizvoda. Crne je boje i to ozbiljno crne. Dakle kada izvucete liniju, iz prvog poteza ostavlja potpuno crni trag, sto je retkost na našem trzistu. Pored pune pigmentacije, jako je kremast i lak za rad. Mislim da bi bio dobar za početnike zbog lakoće kojom se radi a sa druge strane daje profesionalne rezultate.  Sve preporuke za njega.
Tečni HD karmin koji sam ja dobila je u nekoj vinastoj nijansi, sto je pravi pogodak. Tečna formula koja se brzo susi dosta obećava, a potpuna pigmentacija se moze postici u dva sloja ukoliko (za razliku od mene) imate strpljenja da sačekate da se prvi sloj osuši. Kada to odradite ruž ne mrda sa usana nekoliko sati.Olovkom se nisam nešto posebno igrala jer nije u boji koje ja preferiram, a i više je letnja, tako da ce sačekati svoj red do tada. Ono što mogu da kažem posle jednog nanošenja radi probe jeste da je kremasta i potpuno mat. Moze se koristiti za iscrtavanje oblika usana kao i za cele usne. Što se cena tice, malo su veće od onih u drogerijama, budući da se radi o profesionalnoj sminci. Ali vrede svakog dinara, naročito kada je u pitanju gel ajlajner. 

AMC eyeliner gel: 2100 rsd
HD lip tint matte: 2520 rsd
AMC lip pencil: 1760 rsd (okvirno)

Uskoro očekujte neki zanimljiv look sa ovim proizvodima, do tada čekirajte naše ostale postove! You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images