REVIEW - LINES LASHES

     Jedan od brendova a zapravo jedini niski, koji je svojim sponzorstvom podržao prvi meet up blogera južne i istočne Srbije, naissu...


  
  Jedan od brendova a zapravo jedini niski, koji je svojim sponzorstvom podržao prvi meet up blogera južne i istočne Srbije, naissusbloggergfair jeste lineslashes. Firma koja se bavi proizvodnjom, maloprodajom i veleprodajom veštačkih trepavica.

  U paketiću smo dobile čak po 6 pari trepavica. Od onih prirodnijih do onih za glamurozan i efektan utisak. Što se generalno kvaliteta tiče, mogu reći samo da su najbolje od svih koje sam probala (a bilo ih je mnogo). Meka i savitljiva tresa koja se savršeno prilagodjava oku i koja je toliko tanka da se bukvalno ne oseća na oku.


Every day:
  Model koji će se dopasti svakome. Čak i protivnicima bilo čega veštačkog na licu. Dužina prirodnih trepavica, daje prirodan volumen koji je većini potreban.Ana:
  Takodje prirodnije od ostalih, ali za nijansu duže od prethodnih.

Jules:
  Par formiran u kombinaciji gušćih i tanjih snopova. Duže od prethodnih.

Power:
  Model koji se razlikuje od svih ostalih po tome što su najduže na sredini trese, što mom oku nažalost ne pristaje. Ali onima koji žele da ublaže kosinu očiju može odlično poslužiti.


Iconic:
  Jedan od mojih favorita. Na očima se najbolje stapaju sa prirodnim trepavicama, jer su im vrhovi nejednake  dužine,što pruža u isto vreme prirodan ali ponovo glamurozan izgled.Emily:
  Najdramaticnije od svih. Savršene za postizanje kosine očiju, budući da su dlake formirane od najkraćih do najdužih. Idealne za one koji vole dramatičnije makeup lookove.


Njihove trepavice možete naći na sledećim likacijama: 
 Niš-Beauty studio Jelena Đorđević, apoteke "Remedia", parfimerija "Black Maraton".
 Kragujevac-"Cacao" beaty store.
 Šabac- parfimerija "Roma".
 Leskovac- "Lola" centar.
 Novi sad-"Hair&Makeup house Damian", "Tiffany cosmetics NS", parfimerija "Eos" ulica Pape Pavla 412

Sve modele možete pogledati na njihovom sajtu  lineslashes.

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images