Review- Labello original sparkle & labellino

  Kao što ste mogli da vidite u prošlom postu, na nedeljnom okupljanju jedan od sponzora bio je i brend LABELLO . Dobili smo paketiće u...


 Kao što ste mogli da vidite u prošlom postu, na nedeljnom okupljanju jedan od sponzora bio je i brend LABELLO. Dobili smo paketiće u kojima se nalazi njihova nova limitirana linija labela, pod nazivom ORIGINAL SPARKLE. Ova edicija se od ostalih razlikuje po tome što u odnosu na klasična labela daje usnama veći sjaj. Nešto između labela i sjajeva za usne. Pruža izbor od više različitih boja pakovanja.


Ja sam onaj tip devojaka koja nikada ne koristi labela sem pre šmikanja da bi smekšala usne za ostale proizvode, ali budući da ovo labelo pruža taj suptilan sjaj, sigurno ću ga nositi u dnevnim varijantama, kada želim da postignem taj natural look. Za one koji se manje šminkaju može poslužiti i za neki večernji izlazak.Pored ovih labella u paketiću se našao i labellino u dve varijacije. Menta i malina & crvena jabuka. Oni takodje pružaju sjaj usnama kao i labela, ali su karakteristični po svom preslatkom obliku. Pored toga, veoma su praktični za mazanje.


Moj favorit je naravno ovaj sa mirisom maline, budući da volim te slatkaste mirise kod ovakvih proizvoda.
 
Sve smo dobili zapakovano u ovu sjajnu torbicu, koja može poslužiti za mnogo toga.


Do sledećeg čitanja,
Stefanija

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images