Matchy-Matchy autumn outfits

Uvek kada smo u nekom mestu u kome nemamo prilike da budemo često, volimo da otkrivamo nove lokacije, koje naravno zabeležimo kamerom. N...Uvek kada smo u nekom mestu u kome nemamo prilike da budemo često, volimo da otkrivamo nove lokacije, koje naravno zabeležimo kamerom. Ni ovog puta nismo odstupali od toga. Vreme je bilo idealno za slikanje zajedničkog outfita, a ambijent više nego dovoljan da upotpuni celokupnu zamisao. Naša destinacija ovog puta, bilo je, utvrđenje kneza Lazara u Kruševcu. Znamo, tipično turistički, ali neodoljivo živopisno za slikanje. Posle prelaženja nepristupačnog dela do samih ostataka tvrđave, usledio je najzabaviji deo. Kako je reč o zajeničkom fotkanju, nije izostalo smeha  i zabave, koji su neizostavan deo naše ljubavne, ali pre svega prijateljske veze. Budući da je ovo prvo zvanično Miloševo poziranje, primetno je da je taj talenat vešto skrivao ili možda čuvao za ovako nešto. 
 Naš izbor, budući da smo vintage fanovi, ovog puta jeste neizostavni deo svake sezone - teksas, kombinaciji sa tamno zelenim dzemperom, koja je omiljena boja oboma. 
 Pošto je Stefanija kako je već poznato svakom ko je zna veliki H&M fan, čak 2 komada je iz njihovog asortimana. Džemper imam već dve godine i ne odvajam se od njega, dok su farmerice ovogodišnji model. Košulja je iz dobro poznatog maminog ormara, koji je moj najjači saveznik. Dok su čizme iz  New Yorker -a. Jedino iz online prodavnice je ova torbica sa ZAFULA-a.
 Kao i većina muškaraca, Miloš voli jednostavnije stvari od mene, pa je ovog puta izabrao pomenuti H&M, kada su farmerke u pitanju, dok su gornji delovi iz second hand-a, čiji smo takodje veliki obožavaoci. Patike koje ima već duže vreme su iz Office Shoes-a. 

U nastavku pogledajte slike, ali i ovaj prelepi ambijent, čijoj se poseti nadamo uskoro opet.


You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images