LAST DAYS OF AUTUMN - OUTFIT POST

        Dok uživamo u ovim sunčanim jesenjim danima, pravo je vreme za jedan outfit post, sa komadima koji se ne mogu jos dugo nosit...   
   Dok uživamo u ovim sunčanim jesenjim danima, pravo je vreme za jedan outfit post, sa komadima koji se ne mogu jos dugo nositi, budući da nam se bliži zima. Verovatno ste primetli da se od ove oversized jakne ne odvajam od kako sam je kupila. (Za celih 200 dinara :D ). 
    Upotpuni svaku kombinaciju i da joj taj u isto vreme urbani ali i vintage momenat. Jos jedna omiljena stvar što se modnih dodataka tiče jeste ovaj kaiš kao i fedora šešir sa sajta zaful. Sa kog je i ova bordo majica takođe. Što se obuće tiče, ovog puta sam izabrala čizme preko kolena, koje su hit ove sezone iako ih ja imam vec treću sezonu. 
    Torba koju bukvalno možete kombinovati je od divne Ane Šurdilović kod koje možete naći pregršt dezena i tekstura. Budući da sam poznata po tome što volim da izvlačim stvari iz “naftalina“, haljinica je stara makar šest godina. A koliko se sećam, kupljena je u time out-u. Nošena je svega nekoliko puta, tako da i dalje izgleda kao nova.


U nastavku posta, uživajte u slikama ali i ovom prelepom jesenjem vremenu.


You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images