REVIEW: NYX, ROCKER CHIC PALETTE

Da li vam se nekada dogodila ljubav na prvi pogled? Meni jeste, sa ovim paleticama. Merkam ih već neko vreme, i pre neki dan slučajn...Da li vam se nekada dogodila ljubav na prvi pogled? Meni jeste, sa ovim paleticama. Merkam ih već neko vreme, i pre neki dan slučajno naletim na instagramu na post alexandar cosmeticsa, gde stoji da su na sniženju. Istog trenutka sam otišla na sajt i ugledala cenu od 756 dinara! Da, da, i ja sam bila u čudu koliko i vi. Njena standardna cena je 2160 dinara, sto faktički znaci da za cenu jedne sada možete dobiti njih tri.
Krenimo od izgleda, koji je, budimo realni, glavni razlog moje ljubavi prema ovim paletama. Inače nisam ljubitelj nitni. Ali sam uvidela da se to odnosi samo na garderobu, jer se ovde uklapaju savršeno. Još jedna stvar koju ne volim, a to svako ko me zna može potvrditi, jeste roze boja. Ali eto, možda zato kažu da ljubav nije savršena? Uvek vam na kraju nekako zapadne ono što ne volite. 
Materijal ove palete je neka vrsta "kože", zato se i dobro uklapa uz nitne. Unutra je jedno ogledalo, dobre veličine, na kome stoji nyxov logo. Palete imaju pet pota senki.

Ova roze paleta, sa nude bojama, odlična je za svaki dan i veoma je upotrebljiva, te je preporučujem svim devojkama koje vole te klasične varijante. Sadrži dve mat i tri šimer nijanse. Moj izbor iz ove palete bi uvek bila ova šimerasta, breskva nijansa.
Crna paleta je više za večernje ili svečane varijante, mada, za smelije devojke ona je pogodna i za dan. Takodje ima dve mat i tri šimer senke. Moj favorit iz ove palete je ova ljubicasta (šljiva).

( Primetili ste da su mi iz obe palete omiljene vocne nijanse? )
Što se pigmentacije tiče, o njoj prosto nema govora. Puna pigmentacija, što moram da priznam nisam očekivala od baš svih nijansi. Jedina mana je to sto se truse, ali je to očekivano pod ovakvom pigmentacijom. 
Finalni utisak o ovim lepotama imaću kada ove palete iskoristim za neki look. Taj update ćete videti uskoro na blogu. Do tada uživajte u prizorima ove dve čarobnice.

You Might Also Like

0 comments

Powered by Blogger.

Flickr Images